HR Scan

Hoe is het gesteld met uw organisatie- en personeelsbeleid?

Uw HR beleid laten beoordelen op risico’s en actualiteit? Vraag dan nu de HR scan aan!

De HR scan bestaat uit een zorgvuldig door ons samengestelde vragenlijst over de strategie & structuur van uw organisatie, beoordelen, ontwikkelen, arbeidsvoorwaarden & beloning, en arbo & verzuimbeleid binnen uw organisatie. De uitkomst van de HR scan, die in een persoonlijk gesprek met u wordt besproken, biedt u snel en eenvoudig inzicht in uw dagelijkse personeelsbeleid in verhouding tot de (veranderende) koers van uw organisatie, wet & regelgeving en eventuele noodzakelijke aanpassingen.

  • Kom er achter hoe het gesteld is met de verschillende onderdelen van uw organisatie en personeelsbeleid;
  • Bespreek de uitkomst van uw HR Scan met een ervaren HR professional;
  • Maak gebruik van onze up to date HRM kennis & ervaring en ontvang een advies op maat voor mogelijk of noodzakelijke verbeteringen binnen uw organisatie;
  • Ga op basis van het advies zelf, of samen met de HR professional op basis van een samenwerkingsvoorstel, aan de slag om uw personeelsbeleid te optimaliseren.

Inspiratie gekregen door de HR Scan van inTouch HRM. Gelukkig zijn we al aardig op orde, maar een aantal dingen kunnen we nog verbeteren zoals onze arbeidscontracten en de invloed van medewerkers op hun loopbaan.”

 

Aanvragen HR Scan

Bent u benieuwd of uw personeelsbeleid goed is afgestemd op nieuwe wet & regelgeving zoals de WWZ, en de (veranderende) koers van uw organisatie? En wilt u advies over hoe u dit kunt verbeteren? Vraag dan nu de HR Scan aan via het onderstaande, volledig ingevulde, formulier. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij contact met u op om de HR Scan af te nemen. Wij plannen dan tevens een afspraak met u in voor het adviesgesprek. Het tarief van de HR Scan is € 499,- exclusief BTW.

Aanvraagformulier HR Scan - inTouch HRM

    Personalia

  • Contactgegevens

 

Verificatie

HR Scan 03/06/2016