Team

Petra Otten, oprichter & managing partner  inTouch HRM

“Organisaties groeien en ontwikkelen, door mensen te laten doen waar zij goed in zijn én waar hun hart ligt. Door steeds beter te worden in wat zij doen dragen zij maximaal bij in waarde aan hun omgeving.“

Al ruim 20 jaar adviseert Petra over leiderschaps-, team- & organisatieontwikkeling. In haar werk combineert zij kennis en jarenlange ervaring op het gebied van HRM, bedrijfskunde, assessments en coaching. Als sparringpartner van managers, teams en medewerkers loopt haar werkervaring uiteen van corporate organisaties als Randstad, ING Bank en PwC tot familiebedrijven en non profit organisaties in zorg en onderwijs.

“Ik wil mensen inspireren en ondersteunen om hen bewust te laten worden van hun talenten en hierin stappen te zetten. Daarbij is het ook nodig om te letten op de cultuur in de organisatie, is er voldoende ruimte voor ontwikkeling van mensen? “

Petra werkt voor diverse grote organisaties als coach en is daarnaast actief in adviesraden van o.a. de Rabobank Rotterdam. Ook treedt zij op als gastdocent HRM op Hogeschool Inholland. Voor Skillstown schrijft zij artikelen over leren & ontwikkelen.

InTouch HRM Associate

Marjolein Lelieveldt

Casemanager en verzuimspecialist

Marjolein Lelieveldt is adviseur gezondheid en verzuim management. Zij fungeert als casemanager en verzuim specialist en werkt hiervoor nauw samen met arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en andere specialisten. Zij kijkt naar het grotere geheel van de organisatie en niet alleen naar individueel verzuim. Marjolein heeft een achtergrond als arbeids- en bedrijfsfysiotherapeut en ervaring met arbo dienstverlening. Procedures voor verzuim en UWV hebben geen geheimen voor haar en zij kan u hierin als geen ander adviseren.

 

 

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Team 18/03/2015